دستور پخت کیش اسفناج + (طرز تهیه)

اسفناج از آن دست سبزیجاتی ست که انقدر مفید و سلامت است که همیشه بسیاری افراد در سدد آن اند که از ان استفاده کرده و غذا با اسفناج درست کنند؛ از گراتن اسفناج گرفته تا خوراک اسفناج و سیب زمینی  امروز آس کوک یکی از غذاهایی را که با اسفناج تهیه میشود برای شما در نظر گرفته است.

کیش اسفناج غذایی بسیار خوش ظاهر و جذاب است که می تواند گزینه ی مناسبی برای اکثر مهمانی ها و دورهمی های شما باشد. کیش اسفناج با ظاهر زیبایی که دارد جلوه ی خاصی به میز غذای شما می دهد و نشانگر هنر شماست. کیش اسفناج پیشنهادی استثنایی و بسیار مناسب به کسانی است که همیشه تاکید و حساسیت زیادی به سلامت غذا و در عین حال طعم خوش آن دارند.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی غذای گیاهی رژیمی کیش اسفناج

قارچ بصورت خرد شده به میزان ۱۲۰ گرم

خمیر پای بیست و دو سانتی به میزان یک عدد

شیر به میزان یک پیمانه

پیاز به میزان یک عدد کوچک

اسفناج بصورت خرد شده به میزان ۳۰۰ گرم

تخم مرغ به میزان چهار عدد

سیر به میزان سه عدد

پنیر چدار به میزان دویست و بیست گرم

پنیر فتا به میزان صد و هفتاد گرم

کره به میزان نصف پیمانه

نمک به میزان مورد نیاز

فلفل به میزان مورد نیاز

نحوه تهیه و پخت کیش اسفناج

یکی از غذاهای گیاهی رژیمی کیش اسفناج است، کیش اسفناج را می توانید به سادگی تهیه کرده و میل نمائید.

مرحله ی اول

مقدار کمی روغن در حدی که کف ماهیتابه چرب شود، در آن بریزید‌‌. سپس پیاز و سیر را بر روی شعله ی ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس اسفناج و قارچ را به آن ها بیفزایید. بلا فاصله سراغ پنیر ها رفته و 1/2پیمانه پنیر چدار و پنیر فتا را به صورت کامل به آن بیفزایید و به خوبی آن ها را هم بزنید.

مرحله ی دوم

تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید و به همراه شیر و نمک و فلفل دوباره به خوبی هم بزنید.

مرحله ی سوم

خمیر پای را در ظرفی پهن کرده و مخلوط سیر و پیاز و قارچ و اسفناج و .. مرحله ی اول را در آن بریزید و سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را روی خمیر پای ریخته و منتظر بمانید تا کاملا در مخلوط اسفناج نفوذ کند.

مرحله ی چهارم

فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا مقداری گرم شود  سپس ظرفی را که در آن خمیر پای و مواد دیگر را ریخته اید، به مدت یک ربع درون آن بگذارید. سپس آن را خارج کرده و پنیر چداری را که باقی مانده بود بر روی مواد بریزید و اجازه دهید مدت سی الی چهل دقیقه دیگر درون فر بماند تا به خوبی بپزد.

نکته: اگر می خواهید کیش اسفناج بصورت کامل بپزد، قبل از قرار دادن در فر، روی ظرف ورقه آلومینیومی قرار دهید و سپس درون فر بگذارید.

مرحله ی آخر

کیش اسفناج شما آماده ی سرو است. اجازه دهید مدتی بیرون از فر بماند تا داغی آن کمی از بین برود و سپس نوش جان کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *