دستور پخت بادمجان سوخاری + (طرز تهیه)

باز هم پیشنهاد آس کوک غذایی گیاهی و بسیار خوشمزه و لذیذه که هم گیاهخواران می تونند اون رو سرو کنند و هم همه ی کسانی که عاشق غذاهای خوشمزه و خوش طعم و دوست داشتنی اند. بی شک بادمجون یکی از خوراکی های پر طرفداره که جدا از بحث فوایدی که داره، به انواع مختلفی میشه اون رو سرو کرد و از هر نوع آن، لذت برد.

بادمجان سوخاری یکی از خوشمزه ترین روش های تهیه بادمجونه که مطمعنم با یکبار خوردنش عاشقش میشید و دست از سرش بر نمی دارید و هر بار که بادمجون میخرید به فکر درست کردنش می افتید‌. این غذا به کسانی که بادمجون دوس دارن به شدت پیشنهاد میشه و غذایی بسیار مناسب برای کسانی ست که بادمجون دوست ندارند تا با این غذا تغییر عقیده بدن و از مشتری های دائم بادمجون بشن.

سوخاری کردن هر غذایی طعم بی نظیری به اون میده و بادمجان از این قاعده مستثنا نیست. بادمجان سوخاری مناسب انواع مهمانی ها و مجلس هاست. بادمجون سوخاری با پنیر از اون دسته غذاهایی ست که به شدت پیشنهاد میشه و همینطور میشه این غذا را با عنوان ساندویچ بادمجان سوخاری میل کرد. پس اگر این چند روزه مهمون دارید و تو فکر اینید که چی درست کنید؟

دست بکار شید و بادمجان سوخاری را امتحان کنید که هم نحوه ی پختش خیلی اسونه و به وسایل زیادی نیاز نداره و هم طعم بی نظیری دارع و میتونید با انواع سس و … تزئینش کنید و میل نمائید‌‌.

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت بادمجان سوخاری

بادمجان به میزان شش عدد

آب به میزان دو پیمانه

آرد برنج به میزان نصف پیمانه

جوش شیرین به میزان یک قاشق چایخوری

آرد به میزان دو پیمانه

پودر سیر به میزان نصف قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان مورد نیاز

نمک به میزان مورد نیاز

فلفل سیاه به میزان مورد نیاز

فلفل قرمز به میزان مورد نیاز

آویشن به میزان نصف قاشق غذاخوری

شکر به میزان یک قاشق غذاخوری

نحوه ی تهیه و پخت بادمجان سوخاری

مرحله ی یکم

می توانید بادمجان ها را هم با پوست و هم بدون پوست در پخت این غذا استفاده کنید، پس آن ها را بشویید و یا با پوست و یا فاقد پوست ببُرید. سپس مقداری نمک بر روی آن ها بریزید تا مدت یک ساعت به نمک آغشته شوند و تلخی آن ها از بین برود‌. سپس بادمجان ها را بشوئید و ب طور کامل خشک کنید.

نکته۱: میتوان پس از خشک شدن بادمجان ها آن ها را سرخ کرد.

نکته۲: میتوان بعد از شستن مقداری آب لیمو و نمک و فلفل به بادمجان ها اضافه کرد.

مرحله ی دوم

ظرفی بردارید و آرد و شکر و آرد برنج و پودر سیر و جوش شیرین را به خوبی مخلوط کنید‌. سپس نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن را نیز به آن ها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس آب را به صورت آهسته به آن اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نکته۱: برای اینکه خمیر یکدستی به دست بیاید، مقدار آبی که در مواد می ریزید باید آهسته آهسته اضافه شود تا خمیر شل نشود.

نکته۲: می توان به جای آب، از شیر استفاده نمود‌.

نکته۳: میزان غلظت خمیر باید به گونه ای باشد که وقتی بادمجان ها را به آن آغشته می کنید به خوبی بر روی آن قرار بگیرد و بماند‌.

مرحله ی سوم

ماهیتابه ای را برداشته و اجازه دهید مقداری روغن را در حرارت متوسط در آن داغ شود. سپس بادمجان ها را در خمیر بمالید و در روغن داغ درون ماهیتابه، سرخ کنید.

مرحله ی آخر

بادمجان سوخاری شما آماده است. آن را می توانید با انواع سس ها و سبزیجات تزئین کرده و سفره ی غذای خود را زیبا کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *