دستور پخت ناگت سبزیجات گیاهخواری + (طرز تهیه)

0

این بار هم غذایی مخصوص گیاهخواران و کسانی که خواستار غذاهایی سالم و مفید هستند، برای شما آورده ایم. ناگت سبزیجات، نامی است که قطعا اول شما را به یاد ناگت مرغ و یا ناگت گوشت می اندازد که بارها و بارها بصورت اماده خریداری کرده اید یا خودتان تهیه و سرو نمودید.

اما این بار برای شما طرز تهیه ی غذای ساده و کم دردسری را آورده ایم، که در مدتی کوتاه و به آسانی غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم را فراهم کنید و آن را در لیست غذاهای هفتگیتان قرار دهید و از مشتری های دائمش شوید. این غذا بسیار مناسب سفر ها و تفریح هایی است که قصد ندارید، از بیرون غذا تهیه کنید و ترجیح می دهید غذایی سالم میل کنید.

ناگت سبزیجات خوشمزه را میتوان با انواع سبزی ها و .. سرو کرد و از انواع سس ها برای تزئین و طعم دهی بیشتر استفاده کرد. این غذا را میتوان با استفاده از نان باگت یا نان های دیگر به شکل ساندویچ و یا لقمه ای میل نمود و یا همراه با برنج سرو کرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی ناگت سبزیجات رژیمی

سیب زمینی خرد شده به میزان دوعدد

تخم‌مرغ به میزان سه عدد

پودر نان به میزان دو پیمانه

هویج خرد شده به میزان سه عدد کوچک

کلم بروکلی خرده شده به میزان یک دسته

هویج وحشی زرد خرد شده به میزان یک عدد

چغندر خرد شده به میزان یک عدد

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان یک لیتر

روغن زیتون به میزان یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز به میزان یک عدد

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

نحوه ی تهیه و پخت ناگت سبزیجات

در ادامه به چگونگی طرز تهیه ناگت سبزیجات رژیمی میپردازیم با ما همراه باشید.

مرحله ی اول

درون قابلمه ای مقداری آب و نمک بریزید و اجازه دهید سبزیجات خرد شده به جز بروکلی و فلفل، در آن آبپز شود. بگذارید مدت زمان تقریبی ده دقیقه آبپز شوند؛ تا جایی که سبزیجات نرم شوند و وقتی در آن چنگال فرو می کنید، به آسانی فرو رود. دو سه دقیقه مانده به پایان کار، بروکلی را نیز به سبزیجات در حال آبپز شدن، اضافه کنید.

مرحله ی دوم

سبزیجات آبپز شده را داخل غذا ساز بریزید تا به خوبی میکس و کوچک شوند.

نکته: می توانید به جای غذا ساز، برای میکس و کوچک کردن سبزیجات، از پوره ساز یا رنده کمک بگیرید.

مرحله ی سوم

فلفل سبز را به تکه های بسیار ریز تقسیم کنید و به مواد بیفزایید و به خوبی هم بزنید. سپس نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. برای رفع ترک برداشتن مواد، مواد را بر روی سینی فر به صورت صاف پخش کنید و برای مدت تقریبی پانزده الی بیست دقیقه آن را درون فریزر قرار دهید اما مراقب باشید مخلوط مواد یخ نزد.

وقتی مواد سفت شد، با استفاده از دهانه لیوان آن ها را به شکل ناگت های گرد در بیاورید.

مرحله ی چهارم

ناگت سبزیجات

تخم مرغ ها را به خوبی هم زده و کناری بگذارید. پودر نان را نیز در ظرفی بریزیدو کناری بگذارید. سپس هر کدام از ناگت های دایره ای شکل را به نوبت ابتدا درون تخم مرغ هم زده و بعد از آن، درون پودر نان، بغلتانید. سپس ناگت ها را در ماهیتابه ای از روغن داغ، سرخ کرده و نوش جان کنید.

نکته: اگر تمایل دارید ناگت ها را فریز کنید و بعدا استفاده نمائید، بعد از آن که آن ها را در تخم مرغ و پودر نان زدید، بر روی سینی بگذارید و مدت زمانی داخل فریزر نگه دارید تا به خوبی یخ بزند. بعد از ان که یخ زد، آن ها را در داخل کیسه فریزر قرار دهید و تا دو سه ماه، برای هر وعده تان آن ها را خارج کرده، سرخ کرده و میل نمائید.

ناگت سبزیجات شما آماده ی سرو است. آن را به وسیله ی سبزیجات و سس های مختلف تزئین کرده و همراه با نان یا برنج میل نمائید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.