طرز تهیه پیتزا بادمجان + (دستور پخت)

برای کسانی که تاکید زیادی بر سلامت و کم کالری بودن غذا دارند، قطعا پیتزای بادمجان لقمه ای انتخاب مناسبی است که طعمی بسیار لذیذ دارد و حتما آن را دوست خواهید داشت. این غذا نحوه ی پخت و تهیه ی کم دردسری دارد و در مدت زمانی بسیار کوتاه آماده می شود و سرو آن نیز بسیار راحت و آسان است.

هم چنین این غذا برای کسانی که از گوشت استفاده نمیکنند و رابطه ی چندانی با پیتزا بادمجان و گوشت و پیتزای بادمجان و مرغ ندارند، و یا گیاهخوار هستند، پیشنهاد بسیار مناسبی است.

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت پیتزا بادمجان و گوجه

بادمجان به میزان یک عدد بزرگ

پنیر موزورلا بصورت رنده شده به میزان یک پیمانه

سیر بصورت خرد شده به میزان چهار عدد

گوجه خرد شده فاقد پوست به میزان ۳۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی به میزان یک قاشق غذاخوری

روغن به میزان یک قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده به میزان یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

جعفری خدد شده به میزان یک قاشق غذاخوری اختیاری)

نمک درشت دانه به میزان یک قاشق غذاخوری

نمک به میزان یک قاشق چایخوری

ادویه ایتالیایی به میزان یک قاشق چایخوری

نحوه ی تیه و پخت پیتزای لقمه ای بادمجان

مرحله ی اول

ابتدا سس پیتزا را آماده می کنیم که برای این منظور ماهیتابه ای را بر روی شعله ملایم قرار می دهیم و مقدار کمی روغن در آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود؛ سیر را در روغن داغ سرخ می کنیم و پس از سرخ شدن از ماهیتابه خارج می کنیم و در ظرف دیگری می ریزیم.

پیتزا بادمجان

سپس گوجه های خرد شده را در ماهیتابه قرار می دهیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم یک ربع بپزند و چند لحظه یکبار آن ها را هم می زنیم تا هر دو طرف گوجه پخته شود.
پس از آن که گوجه ها بصورت کامل از خامی در آمدند، یک قاشق رب گوجه فرنگی و ریحان و جعفری و سیر داغ و نمک را به آن اضافه می کنیم و تا حدی تفت می دهیم که مایه حالت یکنواخت به خود بگیرد و خیلی غلیظ نباشد.

نکته۱: اگر سس پیتزا خیلی غلیظ بود، مقداری آب داغ به سس بیفزایید.

نکته۲: بسته به سلیقه ی خود شما، امکان استفاده از سس مارینارا به جای این سس پیتزا دارید.

مرحله ی دوم

حالا نوبت به تهیه ی پیتزا می رسد. برای اینکار کلاه های بادمجان ها را بکنید و سپس بادمجان ها را به شکل ورقه ورقه برش بزنید و دقت کنید اندازه بادمجان ها مقداری قطور تر از نیم سانت باشد. سپس نمک درشت دانه را بر روی بادمجان ها بریزید و اجازه دهید به مدت تقریبی ده دقیقه نمک و بادمجان ها در تماس با یکدیگر باقی بمانند. سپس بادمجان ها را شسته و به خوبی خشک کنید.

مرحله ی سوم

سیر های له شده را به همراه روغن زیتون و ادویه ایتالیایی به خوبی هم بزنید و میکس کنید. سپس مایه را در زیر و روی بادمجان ها بزنید(به وسیله ی قلمو یا….) سپس بادمجان ها را که به مایه آغشته شدند، بر روی سینی فر چرب قرار دهید و یک ربع در فر که از قبل با حرارت 200° سانتی گراد گرم شده بگذارید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و بر دو طرف آن مقداری سس پیتزا و مقداری پنیر موزورلا بریزید. سپس مدتی دیگر بادمجان های آغشته به سس و پنیر را در فر قرار دهید تا پنیر موزورلا آب شود.

نکته: مقدار تقریبی آب شدن پنیر در فر، ده دقیقه می باشد.

مرحله ی اخر

غذای شما آماده ی سرو است. می توانید این پیتزا را با انواع مواد مختلف سرو نمائید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *