دستور پخت برنج با بروکلی و گل کلم + طرز تهیه

0

برنج از خوراک معروف و مورد علاقه ی مردم آسیاست و غذاهایی که با عنوان پلو با ….. پخته می شوند؛ هم بسیار لذیذ، و هم غذایی به نسبت راحت و کم دردسر می باشند.

برنج را همراه با مواد زیادی میتوان مخلوط نمود و غذایی جدید، تهیه کرد‌. یکی از موادی که همراه با برنج، خلق غذایی خوش طعم و دوست داشتنی می کند، بروکلی و گل کلم است. این غذا به نسبت طعم تندی دارد و شما می توانید با کم کردن ادویه های مختلف و تند، کمی از تندی آن بکاهید.

غذا با کلم بروکلی و گل کلم

گل کلم و بروکلی خواص بسیاری دارند به طوری که شاید مواقعی از ذهنتان رد شود با بروکلی چی درست کنم؟
هم چنین از فواید برنج نیز نباید غافل شد، به همین خاطر برنج با گل کلم و بروکلی، غذای خانگی سالم و در عین حال خوش عطر و طعم است. پیشنهاد ما به شما این است از سرو این غذا غافل نشوید و در پایان کار برای تزئین آن از انواع سبزی های مختلف مانند گشنیز و …. استفاده کنید و نوش جان کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی برنج با بروکلی و گل کلم

کلم بروکلی بصورت خرد کرده به میزان دو دسته

پیاز بصورت خرد کرده به میزان یک عدد

روغن زیتون به میزان سه قاشق غذاخوری

هویج بصورت خرد کرده به میزان دو عدد

فلفل به میزان یک عدد

شلغم بدون پوست بصورت خرد کرده به میزان دویست گرم

گل کلم بصورت خرد کرده یک دسته

برنج به ازای هر نفر، یک پیمانه

دانه خردل به میزان یک ونیم قاشق چای خوری

ادویه کاری بصورت پودر یک قاشق چای خوری

نمک به میزان دلخواه

زعفران به میزان مورد نیاز

زیره ی سبز به میزان نصف قاشق چای خوری

پودر سیر به میزان نصف قاشق چای خوری

نحوه تهیه و پخت برنج با بروکلی و گل کلم

مرحله ی اول برای غذا با کلم بروکلی و گل کلم ابتدا اجازه دهید برنجتان دم بکشد. سپس پیاز، هویج، شلغم، فلفل، ساقه بروکلی و ساقه گل کلم را تکه تکه و خرد کنید.

نکته: هنگام خرد کردن فلفل، دانه های وسط آن را بیرون بیاورید.

مرحله ی دوم
حالا نوبت به تفت دادن و سرخ کردن مواد می رسد.
ابتدا با گل کلم، شروع به تفت دادن کنید. بعد پودر کاری را به آن بیفزایید.
وقتی کمی سرخ و نرم شد، شلغم را به ماهیتابه بیفزایید و مواد را کمی هم بزنید. بعد از مدت کمی، بروکلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر با فاصله ی کمی پیاز را به محتویات درون ماهیتابه بیفزایید و به خوبی هم بزنید. سپس نمک و دانه خردل و زیره را بیفزایید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از گذشت چند دقیقه هویج و فلفل را به همراه پودر سیر داخل ماهیتابه بریزید‌ و اجازه دهید سه چهار دقیقه تفت داده شود و هویج کمی حالت پخته به خود بگیرد و از خامی در بیاید.

نکته: بنا به سلیقه ی خود می توانید ادویه ها را کم یا زیاد کنید.

مرحله ی آخر
زعفران را دم کنید و با پلویی که درست کرده اید، در هم بیامیزید و مواد را همراه با پلوی زعفرانی تان نوش جان کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.