دستور پخت چیلی قارچ + طرز تهیه

در سراسر جهان، انواع غذا با قارچ تهیه و سرو می شود. یکی از انواع آن ها سس چیلی است که طعم دل چسب و بی نظیری دارد. این سُس را می توان به عنوان سس ماکارانی و همراه با آن سرو کرد.

همانطور که از نام آن پیداست، غذایی تند است و اگر غذای خیلی تند دوست ندارید، می توانید از فلفل و ادویه های تند کمتری استفاده کنید. چیلی قارچ از مواد ساده ای و در زمان بسیار کوتاهی تهیه میشود و از این رو هر گاه وقت و وسیله ی کافی برای پخت غذا نداشتید، می توانید به سادگی این سس را تهیه کرده و همراه با اسپاگتی میل نمائید.

سس چیلی قارچ

این غذای گیاهی با قارچ را میتوان در میهمانی های دوستانه و کوچک نیز تهیه کرد و همراه با برنج یا اسپاگتی سرو کنید . به وسیله ی سبزیجات و سس های مختلف، آن را تزئین کرده و سرو کرد. سُس چیلی قارچ طعم بسیار خوشمزه ای دارد و به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید تا کمی عطر و طعم غذاهای تند هندی را برایتان به ارمغان بیاورد.

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت چیلی قارچ ویگن

قارچ بصورت خرد شده به میزان یک پیمانه

پیاز بصورت خرد شده به میزان یک عدد

پیازچه بصورت خرد شده به میزان یک سوم پیمانه

فلفل دلمه بصورت خرد شده به میزان نصف پیمانه

آب به میزان دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون به میزان یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز به میزان یک عدد

سیر بصورت خرد شده به میزان یک قاشق چایخوری

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

سس کچاپ به میزان سه چهارم قاشق غذاخوری

سس چیلی به میزان سه چهارم قاشق غذاخوری

سس سویا به میزان یک قاشق غذاخوری

نحوه ی تهیه و پخت سس چیلی قارچ

طرز تهیه ویگن

مرحله ی اول
درون یک ماهیتابه روغن بریزید و سیر ها را به مدت چند دقیقه درون آن تفت بدهید تا کمی نرم و پخته شود.

مرحله ی دوم
سپس قارچ های شسته و خشک شده را، به چند تکه ی بزرگ تقسیم کنید. سپس تخم های فلفل سبز را از آن خارج کنید و از وسط دو نیم کنید و هر دو را درون ماهیتابه همراه با سیرها چیند دقیقه تفت دهید.

سپس در ماهیتابه را بر روی آن بگذارید تا کمی قارچ ها نرم و پخته شوند. سپس فلفل دلمه و پیازچه را به مواد بیفزایید و تا جایی به سرخ شدن ادامه دهید و آن ها را مخلوط کنید که فلفل دلمه و قارچ بصورت کامل بپزند.

مرحله ی آخر
دو قاشق آب را به همراه سس سویا، سس کچاپ و سس چیلی را بر روی تمامی مواد بریزید و سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید‌.
پس از آنکه تفت دادن تمام شد، سس چیلی قارچتان را بر روی اسپاگتی یا برنج بریزید و نوش جان بفرمائید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *