دستور پخت گوجه بادمجان + طرز تهیه

بادمجان از آن دست موادی است که به اشکال مختلفی تهیه و طبخ میشود، اما هر نوع و روش آن طعم دلچسب و بی نظیری دارد. از خوراک بادمجان و سیب زمینی و گوجه گرفته تا میرزا قاسمی و… همه ی آن ها خوش طعم و خوش عطر هستند‌.

از آن جایی که اغلب ایرانی ها، از طرفداران غذاهایی هستند که با بادمجان تهیه میشود؛ این بار آس کوک، طرز تهیه گوجه بادمجان مجلسی را خدمت شما عرضه می کند که غذایی بسیار مناسب برای انواع مهمانی ها و مهمتر از آن، غذای مناسب گیاهخوران و البته گوشت خوران است که به مدت یک وعده، از گوشت فاصله بگیرند.

البته خورش گوجه بادمجان با مرغ و .. نیز تهیه می شود اما غذایی که مناسب ذائقه های مختلف و کسانی باشد که میانه ی خوبی با گوشت و مرغ ندارد همین خورش گوجه بادمجان بدون گوشت است که امروز برای شما در نظر گرفته ایم.

گوجه بادمجان

اگر تمایل دارید به عطر و طعم این غذا بسته به سلیقه ی خود بیفزایید، می توانید به آن مقداری فلفل دلمه و سیر بیفزایید. آس کوک امید دارد از این دستور استفاده ی لازم و کافی را ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت گوجه بادمجان

بادمجان تازه به میزان پنج عدد

گوجه فرنگی تازه شل نشده به میزان سه عدد

پیاز به میزان یک عدد بزرگ

پوره گوجه ی فرنگی به میزان یک پیمانه

پودر گرد لیمو عمانی به میزان یک قاشق(چایخوری)

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

دارچین به میزان دلخواه

زرد چوبه به میزان دلخواه

نحوه ی تهیه و پخت گوجه بادمجان

مرحله یکم
پوست بادمجان ها را بکنید و هر بادمجان را به صورت طولی، به دو قسمت تقسیم کنید. سپس بادمجان ها را با نمک احاطه کنید و به مدت نیم ساعت کناری بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.

گوجه بادمجان

بعد از آن که بادمجان ها نیم ساعت با نمک ها تماس داشتند، آن ها را بشوئید‌. سپس دستمال تمیزی پهن کنید و اجازه دهید بادمجان ها مدتی بر روی دستمال بمانند تا آب اضافیشان جذب دستمال شود.

مرحله ی دو
دستمال حوله ای تمیزی پهن کنید. سپس بادمجان ها را با روغن داغ، در ماهیتابه به خوبی سرخ کنید و هر بادمجان که سرخ شد، آن را بر روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش از بین برود‌.

مرحله ی سه
وقتی سرخ شدن بادمجان ها به پایان رسید، گوجه ها را دایره شکل و گرد گرد خرد کنید و در روغنی ک از سرخ کردن بادمجان ها باقی مانده، به خوبی سرخ کنید.

مرحله ی چهار
در ماهیتابه ای روغن بریزید تا روغن آن داغ شود  پیاز ها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید و در آن سرخ کنید تا جایی ک پیاز ها طلایی شوند، بعد از آن، پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید. سپس ادویه ها را نیز به درون آن بیفزایید.

گوجه بادمجان

نکته: تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که پوره ی گوجه مقداری نرم شود.

مرحله ی آخر
سپس بادمجان ها و گوجه های سرخ شده را طوری در ماهیتابه قرار دهید که بادمجان ها در زیر قرار بگیرند. سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا بر روی حرارت ملایم پخته شود تاجایی که کمی از آب آن باقی بماند .

نکته: اگر می خواهید گوجه بادمجان را با نان سرو کنید، بهتر است اجازه دهید آب آن به طور کامل تمام شود‌‌. می توانید این غذا را همراه با نان یا برنج سرو کنید و به وسیله ی انواع سبزیجات مختلف تزئین نمائید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *