دستور پخت فلافل با لپه + طرز تهیه

ما معمولا فلافل با نخود پخته تهیه و سرو می کنیم، اما در اصل فلافل انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها فلافل لپه می باشد. برای تنوع دادن به غذاهایی ک به طور معمول مصرف می کنیم و استفاده ی بیشتر از انواع حبوبات، و یا پاسخ به این سوال که با لپه چی میشه درست کرد؟ ما به شما پیشنهاد می کنیم فلافل لپه را فراموش نکنید که غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است و هم پخت آن راحت و در کمترین زمان ممکن است و هم سرو آن به ساده ترین روش ممکن می باشد.

فلافل لپه

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت فلافل با لپه

لپه به میزان یک پیمانه

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان مورد نیاز

پیاز بصورت خرد شده به میزان یک عدد

سیر بصورت خرد شده به میزان دو حبه

زنجبیل بصورت خرد شده به میزان دو قاشق چای خوری

گشنیز نصف پیمانه

نمک به میزان یک و نیم قاشق چای خوری

فلفل چیلی قرمز بصورت خرد شده به میزان یک عدد

زرد چوبه به میزان نصف قاشق چای خوری

فلافل لپه را می توانید در مسافرت ها و تفریحات روزانه، تهیه کرده و میل نمائید و یا با آن، لقمه ی غذای مدرسه کودکتان را فراهم کنید. هم چنین می توانید فلافل لپه را در مهمانی های خودمانی تهیه کرده و با دوستانتان سرو کنید و یا در مهمانی های بزرگ و مجلسی به عنوان پیش غذا استفاده کنید‌.

فلافل لپه

ماده ی اصلی این غذا مانند کتلت لپه و شامی لپه، لپه است و طعم خوب و دلچسبی دارد. از آن جایی که فلافل غذایی تقریبا همه پسند و دوس داشتنی است، به شما پیشنهاد می کنیم از طبخ و سرو آن غافل نشوید.

فلافل لپه غذای مخصوص میانمار است و مردم آنجا، از غذای تند و سوزنده استفاده می کنند و به همین دلیل درون این غذا، زنجبیل و فلفل به اندازه ی کافی برای تند بودن یک غذا، وجود دارد؛ از این رو اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، بسته به ذائقه ی خود مقدار ادویه ها را تغییر دهید.

نحوه تهیه و پخت فلافل با لپه

مرحله ی یکم
لپه ها را باید یک شب قبل تر از آن که به فکر پخت فلافل بیفتید، بشوئید و اجازه دهید خیس بخورد. سپس هنگامی که آماده ی پخت شدید، آن ها را از آب بیرون بیاورید و اجازه دهید به خوبی خشک شوند.

فلافل لپه

سپس لپه های خشک شده را به همراه پیاز خردشده، گشنیز، فلفل چیلی خرد شده، نمک، زرد چوبه، زنجبیل خردشده و سیر خرد شده درون غذا ساز بریزید تا تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند و مایه ای یکپارچه که فقط مقداری سفتی لپه ها در آن حس میشود، به وجود بیاید.

نکته: لپه ها باید بصورت کامل خشک بشوند زیرا اگر خشک نشوند، هنگام سرخ کردن به مشکل برخواهید خورد

مرحله ی دو
وقتی مایه آماده شد، به وسیله ی قالب فلافل، فلافل های پهن و گردی درست کنید و برروی ظرف آن سلفون بکشید و مدت زمان تقریبی سه ساعت آن ها را داخل یخچال بگذارید.

فلافل لپه
بعد از آن که فلافل ها درون یخچال کمی سفت شدند، هر کدام از فلافل های گرد آماده شده را در روغن داغ سرخ کنید تا جایی که به خوبی برشته و ترد شوند.

مرحله ی آخر

فلافل لپه ی شما آماده ی سرو است.

فلافل لپه

این غذا را می توانید به وسیله ی انواع سبزیجات و سُس ها تزئین کرده و میل نمائید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *