دستور پخت سوپ عدس مجارستان + طرز تهیه

سوپ عدس مجارستانی، از انواع سوپ های عدس است که به سبب طعم متفاوت و دلپذیری که دارد، طرفداران خاص خودش را دارد، از موادی که در آن استفاده میشود، میتوان حدس زد که بسیار مقوی و مفید است.

سوپ عدس مجارستان

ترکیب اصلی این سوپ، عدس و بادمجان و ساقه کرفس است که تنوعی برای ذائقه و سفره ی شما، به ارمغان می آورد. سوپ عدس مجارستانی را می توانید به عنوان عصرانه، بخصوص عصر های زمستان که هوا سرد و سوزان است، به عنوان یک غذای گرم و دل پذیر سرو کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی سوپ عدس مجارستان

عدس دو پیمانه

بادمجان بصورت رنده شده دو پیمانه

پیاز بصورت خرد شده دو عدد متوسط

ساقه کرفس بصورت خرد شده دو عدد

روغن زیتون به میزان دو قاشق (غذاخوری)

سیر بصورت خرد شده یک قاشق (غذاخوری)

آب مرغ به میزان دولیتر

سرکه سیب به میزان یک پیمانه

برگ بو یا برگ ریحان به میزان دو عدد

گشنیز بصورت خرد شده به میزان دلخواه

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل یک قاشق چای خوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری

نحوه ی تهیه و پخت سوپ عدس مجارستان

مرحله ی اول
پیاز ها را درون قابلمه ای، سرخ کنید. پس از آن که کمی طلایی شد، سیر و ساقه کرفس خرد شده را به همراه پاپریکا به قابلمه بیفزایید و تفت دهید.

سوپ عدس مجارستان

نکته: مدت زمان تقریبی تفت دادن، ده دقیقه می باشد.

مرحله ی دوم
عدس و بادمجان و آب مرغ را به مواد داخل قابلمه بیفزایید. سپس برگ بو یا برگ ریحان را به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی اضافه کنید و تمامی مواد را به خوبی هم زده و در هم بیامیزید. در انتها، سرکه سیب را به مواد قبل، بیفزایید. حرارت را ملایم کنید؛ و پس از آن که جوش آمد، حرارت را کم کنید.

نکته: اجازه دهید سوپتان تا جایی بپزد که عدس ها نرم بشوند.

می توانید سوپ عدس را به وسیله ی سبزیجات و ادویه های مختلف، تزئین کنید و آن را همراه با مقداری نان و ماست و .. سرو کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *