دستور پخت بروسکتا ایتالیایی + طرز تهیه

بروسکتا نام یک پیش غذای ایتالیایی ست که بسیار آسان و سریع، آماده می شود، آن را میتوان به عنوان عصرانه نیز میل کرد و پیش غذایی بسیار سبک است. بروسکتا از موادی تهیه می شود که معمولا همیشه در خانه وجود دارد و حتی میتوان آن را در صبح، به جای صبحانه سرو کرد.

بروسکتا ایتالیایی

این خوراکی ساده و راحت را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بروسکتا ایتالیایی

نان تست به میزان دلخواه

پنیر موتزارلا یا پنیر خامه ای به میزان دلخواه

گوجه فرنگی به میزان دلخواه

سبزی ریحان به میزان دلخواه

پیازچه به میزان دلخواه

سیر به میزان دلخواه

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

روغن زیتون به میزان دلخواه

نحوه ی تهیه ی بروسکتای ایتالیا

بروسکتا ایتالیایی

مرحله ی اول
سیر ها را بکوبید؛ سپس نان ها را تست کنید و سیر های له شده را بر روی نان ها مالش دهید، پس از آن، نمک، فلفل و روغن زیتون را به نان ها اضافه کنید.

مرحله ی دوم
پنیر را بر روی نان هایی که بر آن سیر و روغن و … ریخته بودید بمالید، گوجه و پیازچه ها را خرد کنید و همراه با سبزی ریحان بر روی نان ها قرار دهید و آن را سرو کنید.

در تهیه ی این پیش غذا دستتان باز است و می توانید از سبزیجات و مواد مختلف استفاده کنید و یا مواد مورد استفاده در بروستکا را که دوس ندارید، حذف کنید؛ اما به شما پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده، این پیش غذا را مطابق دستور آن، تهیه کرده و از سرو آن لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *