دستور پخت راتاتویی فرانسوی + طرز تهیه

راتاتویی فرانسوی یکی از غذاهایی است که بسیار خوشمزه و دلپذیر است و برای انواع مهمانی ها اعم از کوچک و بزرگ، مناسب است و می توان آن را با مواد مختلف و سبزیجات مختلف، تزئین کرد و حتی بر روی آن، نیمرو درست کرد و همراه با آن سرو کرد.

راتاتویی فرانسوی

مواد مورد نیاز برای تهیه ی راتاتویی فرانسوی

بادمجان به میزان سه عدد بزرگ

تخم مرغ (اختیاری) به میزان دو عدد

پیاز به میزان یک عدد

فلفل دلمه به میزان یک عدد

گوجه به میزان سه عدد

رب گوجه به میزان دو قاشق (غذاخوری)

آویشن به میزان یک قاشق (چای خوری)

سیر به میزان دلخواه

نمک به میزان دلخواه

فلفل به میزان دلخواه

آبلیمو به میزان دلخواه

نحوه تهیه و پخت راتاتویی فرانسوی

مرحله ی اول – پس از کندن پوست بادمجان ها، آن ها را بشوئید و تکه تکه کنید.

راتاتویی فرانسوی

روی بادمجان های تکه تکه شده، مقداری نمک بریزید و به مدت شصت دقیقه درون یخچال قرار دهید، پس از آنکه شصت دقیقه به پایان رسید، آن ها را از یخچال بیرون آورده و بشوئید و با فشار دست، سعی کنید آب اضافه ی آن ها را بیرون کنید.

مرحله ی دوم – در ماهیتابه ای روغن بریزید. ابتدا پیاز و سیر های خرد شده را درون ماهیتابه بریزید؛ پس از آن که کمی تفت داده شد، فلفل دلمه ی خرد شده را هم درون ماهیتابه بریزید تا جایی که کمی از خامی درآید.

راتاتویی فرانسوی

مرحله ی سوم – مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بادمجان ها و مخلوط پیاز و فلفل دلمه و سیر را به همراه گوجه خرد شده و آویشن و نمک و فلفل را در ماهیتابه بریزید.

سپس رب گوجه را در مقداری روغن تفت بدهید و نصف لیوان آب و مقداری آب لیمو را درون آن بریزید و به تمام مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد در حرارت متوسط پخته شوند تا جایی که آب آن ها تمام شود.

مرحله ی آخر – راتاتویی شما آماده است، در پایان می توانید تخم مرغ ها را بر روی غذایتان بشکنید تا نیمرو بشود و بتوانید میل کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *