دستور پخت چیکن استراگانف + طرز تهیه

این بار آس کوک غذایی لذیذ و مجلسی و در عین حال ساده و آسان را به شما پیشنهاد می کند. چیکن استراگانف غذایی بسیار خوش طعم و خوشمزه برای انواع میهمانی هاست؛ و مطمعن باشید همه ی حضار در مجلس از این غذا لذت می برند و اگر اهل ذوق و آشپزی باشند، دستور پخت آن را از شما خواهند پرسید؛ زیرا این غذا در بین اکثر ایرانی ها محبوب است و مطابق با سلایق آن هاست.

این غذا روش پختی ساده دارد و تنها در چند نکته ی آن باید دقت نمود تا تبدیل به یکی از پر طرفدارترین غذاهایی شود که در مناسبت های خاص، از آن استفاده می کنید.

طرز تهیه چیکن استراگانف دو نفره و یا در میهمانی های بزرگ تر، تنها بسته به تفاوت در مقدار مواد غذایی است که آن را باید با حجم غذایی که روزانه میل می کنید، قیاس کنید و می توانید با توجه به آن، همه ی مواد را به صورت یکسان، کم یا زیاد کنید تا تناسب بین مواد به هم نخورد. امیدوارم از این دستور پخت استفاده کرده و غذایی باب میل خود و خانوادتان تهیه نمائید.

مواد مورد نیاز برای تهیه و پخت چیکن استراگانف

پیاز به مقدار یک عدد

سینه ی مرغ به مقدار یک عدد متوسط

شیر به مقدار یک لیوان

کره به مقدار سی گرم

خامه به مقدار سه قاشق (غذاخوری)

قارچ به مقدار یک پیمانه

آرد به مقدار دو قاشق(غذاخوری)

روغن به مقدار مورد نیاز

کاری به مقدار مورد نیاز

نمک به مقدار مورد نیاز

فلفل به مقدار مورد نیاز

نحوه تهیه و پخت چیکن استراگانف

چیکن استراگانف

مرحله ی اول – سینه های مرغ را خوب بشویید و بعد از آن که آب آن تا حدی رفت، آن ها را به تکه هایی نازک تقسیم کنید.

مرحله ی دوم – پیاز ها را بشویید و به تکه های ریز به صورت نگینی تقسیم کنید.

مرحله ی سوم – پیاز هایی را که به تکه های ریز تبدیل کرده اید، درون ماهیتابه ای با حرارت ملایم، تا حدی سرخ کنید که رنگ آن طلایی شود.

مرحله ی چهارم – بلافاصله پس از آن که رنگ پیاز ها کمی به طلایی خورد، مرغ های تکه شده را درون ماهیتابه بریزید.

مرحله ی پنجم – به مخلوط مرغ و پیاز که در ماهیتابه در حال سرخ شدن هستند، به مقدار نورد نیاز و دلخواه و بسته به سلیقه ی خودتان، کمی نمک، فلفل و کاری اضافه کنید.

مرحله ی ششم – قارچ ها را به خوبی بشوئید و بعد از آن که کمی آب آن رفت، در ماهیتابه ای با حرارت بالا تفت دهید تا آبی که از قارچ پس داده می شود در آن باقی نماند.

مرحله ی هفتم  – قارچ های تفت داده شده را به مخلوط مرغ و پیاز و ادویه ها اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.

مرحله ی هشتم – آرد را به صورت آهسته درون ماهیتابه ای که کره را در آن آب کرده اید، بریزید و به خوبی هم بزنید.

مرحله ی نهم – به هم زدن آرد و کره ادامه دهید تا جایی که به خوبی درهم مخلوط شوند، آن وقت شیر داغ را آهسته آهسته به مخلوط آرد و کره، پیوند دهید.

دستور پخت چیکن استراگانف

مرحله ی دهم – کره و شیر و آرد را از ماهیتابه ای که در حال پخت بود، به ماهیتابه ی مرغ بریزید تا به صورت تقریبی، مدت زمان پنج دقیقه کنار همدیگر روی حرارت باقی بمانند تا در یکدیگر جذب شوند.

مرحله ی یازدهم  – خامه ای را که از قبل هم زده اید، به ماهیتابه ی مرغ ها اضافه کنید و بعد از مدت زمان بسیار کوتاهی، آن را از شعله دور نگاه دارید.

نکته۱: اگر چیکن استراگانف بدون شیر تهیه می کنید، باید در این مرحله، از خامه ی بیشتری استفاده کنید

نکته ۲: اگر چیکن استراگانف را بدون خامه تهیه می کنید باید از مقدار بیشتری شیر استفاده کنید.

نکته۳: شعله، خامه را از بین می برد.

مرحله ی آخر – چیکن استراگانف خوش طعم شما آماده ی سرو است. بسته به سلیقه ی خودتان می توانید از انواع سبزیجات و خوراکی ها برای تزئین چیکن استراگانفتان استفاده کنید‌. این غذا را هم می توانید همراه با نان و هم همراه با برنج نوش جان کنید.

نحوه ی سرو این گونه غذاها بسته به سلیقه و ذائقه ی شخصی خودتان است و می توانید هر گونه که مایل بودید و به هر نحوی که ترجیح می دادید، آن را سرو کنید. آس کوک امیدوار است نقشی در آموزش فوت و فن چیکن استراگانف و آسانی روش پخت آن، برای شما داشته باشد و سفره های شما را پر از غذاهای رنگین و هنر نمایی های زیبا ببیند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *