دستور پخت کوفته مرغ سوئدی + طرز تهیه

نام کوفته اکثرا ما را به یاد غذاهای خوش عطر و رنگ ایرانی می اندازد، اما در کنار کوفته های مادر و مادر بزرگ هایمان که بویشان چند محله را پر می کرد و بزرگی و شکل گرد و توپی آنها، خبر از هنر و توانایی آن ها میداد ، بد نیست از مرز و بوم خاک کشور خودمان کمی فراتر برویم و با غذاهای مختلف و ذائقه های رنگارنگ مردم جهان آشنا شویم.

این بار آس کوک، کوفته مرغ سوئدی را برای میهمانی ها و دور همی های کوچک و بزرگ به شما پیشنهاد میکند. کوفته سوئدی به شکل های مختلفی همچون کوفته سوئدی با سس شوید، کوفته سوئدی با سس خامه ای و …. سرو می شود.

کوفته مرغ سوئدی

این غذا را میتوانید هر زمان که دلتان بهانه ی غذایی خوشمزه را گرفت به آسانی تهیه و نوش جان کنید؛ شاید کمی غذای سنگینی باشد اما در کنار فست فود ها و غذاهای پرچربی که هرروزه میل می کنیم، آنقدر ها هم سنگین به حساب نمی آید. طعم و عطر خوش آن، طوری است که پس از یکبار میل کردن، جزو برنامه ی هفتگی و ماهانه ی آشپزیتان قرار میگیرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی کوفته مرغ سوئدی

آرد سفید به مقدار سه قاشق(غذاخوری)

آرد سوخاری نصف لیوان

سینه ی مرغ به صورت چرخ کرده دو عدد متوسط

تخم مرغ به مقدار یک عدد

آب مرغ به مقدار نصف لیوان

سس سویا به مقدار یک قاشق (غذاخوری)

خامه به مقدار دو قاشق (غذاخوری)

پیاز به مقدار یک عدد

سیر به مقدار دو حبه

جعفری به صورت خرد شده به مقدار مورد نیاز

نمک به مقدار مورد نیاز

فلفل به مقدار مورد نیاز

نحوه تهیه و پخت کوفته مرغ سوئدی

مرحله اول – سینه های مرغ را به همراه پیاز و سیر، داخل چرخ گوشت، چرخ کنید.

مرحله دوم – مخلوط مواد را از چرخ گوشت بیرون آورده و همراه با تخم مرغ، آرد سوخاری ،سس سویا، نمک و فلفل به خوبی هم بزنید.

مرحله سوم – وقتی مخلوط مواد یکپارچه شدند، جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله چهارم – سعی کنید مقداری از مواد را به شکل دایره های کوچک به وسیله ی کف دستتان، به شکل کوفته درست کنید.

مرحله پنجم – اجازه دهید کوفته ها درون ماهیتابه ای که روغن آن از قبل داغ شده است، در حرارت کم به مدت زمان تقریبی ده دقیقه تا یک ربع سرخ و برشته شوند.

کوفته سوئدی

نکته: هنگام سرخ شدن کوفته ها، درب ماهیتابه را بگذارید.

مرحله ی ششم – وقتی زمان سرخ شدن کوفته ها تمام شد، درب ماهیتابه را بردارید؛ اجازه دهید مایعی که از گوشت کشیده شده و به درون روغن داخل ماهیتابه نفوذ کرده، در ماهیتابه بماند و کوفته های توپی شکل سرخ شده را از آن خارج کنید.

مرحله ی هفتم – آب مرغ و آرد سوراخی را به همراه روغن و مایع گوشتی که از قبل درون ماهیتابه وجود داشت، در دمای بالا بپزید.

مرحله ی هشتم – وقتی کمی مخلوط مایع در حال حرارت، خودش را گرفت و سفت شد، بلافاصله خامه را درون مخلوط جای دهید.

مرحله ی نهم  – کوفته های سرخ شده را که از ماهیتابه خارج کرده بودید، دوباره درون ماهیتابه قرار دهید تا مایع غلیظ موجود در ماهیتابه را لمس کنند و طعمشان در هم نفوذ کند.

نکته: در این مرحله، زمان پخت تقریبی کوفته با بقیه مواد حدودا ده دقیقه می باشد.

مرحله ی آخر
کوفته مرغ سوئدی شما آماده است. این غذا را می توانید هر طور که دوست دارید و سلیقه تان به آن سمت و سو میل می کند، سرو کنید.
می توانید از سبزیجاتی مانند جعفری برای تزئین کوفته های خوشمزه بهره بگیرید.
کوفته مرغ سوئدی هم به همراه برنج و هم به همراه نان طعم بی نظیری دارد و به همراهان همیشگی آس کوک پیشنهاد می کنیم هر دو نوع روش سرو این غذا را امتحان کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *