دستور پخت پای اسفناج و پنیر یونانی + طرز تهیه

با سلام و عرض ادب خدمت همراهان همیشگی آس کوک، امروز با یک غذای خوش عطر و طعم دیگه در خدمت شما هستیم که امیدواریم این غذا رو که مناسب مهمونی های کوچک و بزرگ هست، رو دوست داشته باشید و در موقعیت های مختلف، این غذا جزو انتخاب های اول و اولویت های شما باشه.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی پای اسفناج و پنیر

اسفناج به میزان یک کیلوگرم

تخم مرغ به میزان دو عدد

خمیر پای به میزان مورد نیاز

پنیر پیتزا (پارمزان) به میزان مورد نیاز

پیازچه به میزان پنج عدد

خامه به میزان سه قاشق غذاخوری

نمک به میزان مورد نیاز

فلفل به میزان مورد نیاز

نحوه تهیه و پخت پای اسفناج و پنیر

مرحله ی اول

پای اسفناج و پنیر یونانی

اسفناج هایی را که از قبل خوب شسته اید، درون قابلمه ای با حرارت ملایم قرار دهید. وقتی اسفناج ها را روی حرارت ملایم قرار می دهید، اسفناج ها از خود آب پس می دهند و اجازه دهید اسفناج ها درون آبی که خودشان پس می دهند پخته و نرم شوند.

مرحله ی دوم

وقتی آبی ک خود اسفناج انداخت، تمام شد. آن را مدت زمان کمی تقت دهید.

مرحله ی سوم

پیازچه هایی را که از قبل تکه تکه کرده اید، به میزانی تفت دهید که کمی پخته و نرم شود.

مرحله ی چهارم

اسفناج های پخته شده و تفت داده شده و پیازچه های تفت داده شده را همراه با خامه و نمک و فلفل و تخم مرغ ها به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ی پنجم

آن مقدار خمیر پای را که آماده نموده اید، به دو تکه تقسیم کنید و آن را درون قالب کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله ی ششم

یک تکه از خمیر پای را ورز دهید و با استفاده از وردنه پهن کنید و در انتهای قالبتان جای دهید.

مرحله ی هفتم

مجموعه ی مواد مخلوط شده را که در مرحله ی چهارم آماده نمودید، روی خمیر پای که در ته قالب قرار داده بودید، جای دهید و بسته به سلیقه و ذائقه ی خودتان، به میزان مورد نیاز پنیر پارمزان بریزید و به مقدار کمی در حدی که مواد کمی همدیگر را لمس کنند، هم بزنید.

مرحله ی هشتم

تکه ی دیگر خمیر پای را نیز پهن کرده و آن ها را به صورت نواری به تکه های یکسان تقسیم کنید و خمیر ها را روی اسفناج ها بچینید.

مرحله ی نهم

زرده ی تخم مرغ یا کره ای که آن را از قبل آب کرده اید، روی خمیر ها بمالید و به میزان دلخواه، مقداری پنیر پیتزای رنده کرده، روی آن بریزید.

مرحله ی دهم

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و غذای خود را به همان نحو که درون ظرف جای داده اید، مدت زمان حدود ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

نکته: زمانی غذا را از فر خارج کنید که روی خمیر، طلایی شود.

مرحله ی آخر

پای اسفناج و پنیر یونان

غذای شما آماده ی سرو است. این غذا مناسب برای انواع دور همی های دوستانه و خانوادگی است و بسته به ذائقه و سلیقه تان می توانید از خوراکی های متنوعی برای تزئین و زیبایی بخشیدن به آن، استفاده کنید.

از آن جایی که ترکیب اسفناج و ماست همیشه بی نظیر و لذیذ است، به شما همراهان همیشگی آس کوک پیشنهاد می کنیم این غذا را به همراه ماست خامه ای میل کنید تا طعم خوش آن چند برابر شود و تا مدت ها زیر زبانتان بماند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *