دستور پخت بیف استراگانف + طرز تهیه

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله می خواهیم با هم غذایی را آموزش ببینیم که اسم آن حداقل یک بار به گوشمان خورده است. این غذا که نام بیف استراگانف است اصالت روسی دارد و مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ است. اسم این غذا درست است که کمی سخت است اما نگران نباشید چون درست کردن آن کار ساده ای است و زمان زیادی هم اماده کردن آن از شما نمی گیرد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بیف استراگانف

کره 2 قاشق غذاخوری
قارچ 300 گرم
فیله گوشت 600 گرم
خامه 250 گرم

مراحل اماده سازی غذای بیف استراگانف

نحوه پخت بیف استراگانف

در اولین مرحله، فیله های گوشت به اندازه های یکسان برش دهید. برای لذیذ تر شدن غذای خود شما می توانید از گوشت استیکی استفاده کنید. برای بهتر پخته شدن گوشت شما بهتر است آن را با گوشتکوب بکوبید. در مرحله بعد، گوشت را همراه با پیاز تا دو طرف وشت گوشت سرخ شود.

مراقب باشید که گوشت شما زیاد نپزد که سفت نشود.به اندازه یک نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید گوشت شما پخته شود. در مرحله سوم، گوشت ها را از تابه بیرون بیاورید. مقداری آب گوشت را درون تابه بگذارید بماند و قارچ ها را با شعله زیاد درآن سرخ کنید تا آب نیاندازد.در نهایت خامه را اضافه کنید یک الی دو جوش که خورد گوشت را اضافه کنید.

اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود. ذر مرحله اخر،بیف استراگانف را درون ظرفی قرار دهید و آن را همراه با چیپس خلالی سرو کرده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *