دستور پخت کباب مرغ مراکشی + طرز تهیه

مواد لازم برای کباب مرغ مراکشی

گشنیز و جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری

آبلیمو 5 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

سینه مرغ کامل 4 عدد

پودر زیره سبز 2/1قاشق چایخوری

سیر 4 حبه

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

مراحل آماده کردن کباب مرغ مراکشی

کباب مرغ مراکش

در اولین مرحله، آبلیمو ، روغن زیتون، پودر گشنیز ، پودر زیره ، پودر فلفل قرمز ، سیر و نمک را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. پس از آن گیشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کرده و درون ظرف بریزید.

درمرحله بعد، استخوان های مرغ را جدا کرده و هرکدام از سینه های مرغ را به دو سه قسمت برش بزنید. سپس سینه های مرغ را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و یک شبانه روز مرغ را درون یخچال نگه داری کنید.

در مرحله اخر، در تابه ای مقداری روغن ریخته و مرغ را درون آن بگذارید پس از آنکه یک طرف مرغ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگر مرغ را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *