دستور پخت خورش گوشت و چغندر قرمز + طرز تهیه

مواد لازم برای خورش گوشت و چغندر قرمز

هویج 2 عدد

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

چغندر قرمز 3 عدد

سیب زمینی 2 عدد

گوشت 300 گرم

پیاز 2 عدد

شکر 1 قاشق غذاخوری

سرکه 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل مقدار لازم

مراحل اماده کردن خورش گوشت و چغندر قرمز

خورش گوشت و چغندر قرمز روسیه ای

در مرحله اول، گوشت را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با یک عدد پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت به ارامی پخته شود.

در مرحله بعد، چغندر قرمز را پوست کنده و به صورت درشت رنده کنید . سپس آن را همراه با مقداری سرکه و روغن داخل تابه بریزید و برای مدتی تفت دهید. در نهایت شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید پس از مدتی که رشته های چغندر نرم شدند آن را از روی حرات برداشته و در گوشه ای بگذارید.

در مرحله سوم، 1 پیاز خرد شده و کره را همراه با مقداری روغن روی تابه با حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن به سراغ هویج رفته و آن را پوست کنده و رنده کنید و درون تابه قراردهید. همانند پیاز تفت دهید تا هویج شما هم نرم شود.

درمرحله بعد، بعد ازمدتی که گوشت شما پخته شد شروع به اضافه کردن سیب زمینی های خرد شده کنید. پس از مدتی سیب زمینی ها نرم شده و موادی که از قبل اماده کرده اید را به گوشت اضافه کنید. در مرحله اخر، بعد از مدتی جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی های پوست گرفته و خرد شده، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مدتی آن را تفت دهید تا خورش شما آماده شود و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *