دستور پخت گریل چیکن پنه (ایتالیایی) + طرز تهیه

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله می خواهیم غذایی را تحت عنوان گریل چیکن پنه که غذایی ایتالیایی است به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه گریل چیکن پنه

روغن زیتون ، جعفری ، ریحان مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ 2 عدد

پنیر چدار 4 ورقه

سیر 2 حبه

پاستای مدادی 1 بسته

مراحل آماده سازی گریل چیکن پنه

گریل چیکن پنه

در اولین مرحله، پنه را با توجه به دستور روی دسته بندی پخته و آبکشی کنید. سینه های مرغ را بکوبید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. داخل تابه کمی روغن بریزید و مرغ را درون آن بریزید و شروع به تفت دادن کنید تا بپزد و رنگ آن تغییر کند. در نهایت با چاقو به صورت باریک برش بزنید.

در مرحله بعد، داخل تابه مقداری روغن بریزید و سیر را خرد کرده و درون تابه بریزید و تفت دهید. پس از آن رب گوجه فرنگی را همراه با نصف لیوان آب درون تابه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا سس شما جوش بیاید.

در مرحله آخر، پس از به جوش آمدن سس حرارت را کم کرده و جعفری، ریحان، پنیر چدار،نمک و فلفل را باهم اضافه کرده و مخلوط کنید.در نهایت پاستای ابکش شده را به آن اضافه و مخلوط کنید و غذا را سرو کرده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *