دستور پخت انچیلادا مرغ (مکزیکی)+ طرز تهیه

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله می خواهیم غذایی را تحت عنوان آنچیلادا که غذایی مکزیکی است به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه انچیلادا

خامه ترش 1 لیوان

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان

فلفل دلمه ای 1 عدد

پیاز 1 عدد

نان ترتیلا 10 عدد

پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان

نمک و فلفل مقدار لازم

پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

مراحل آماده سازی آنچیلادا مکزیکی

انچیلادا مرغ

در اولین مرحله، فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و نان ترتیلا را آماده کنید.پس از آن درون تابه ای کمی روغن ریخته و نان های ترتیلا را درون آن قرار داده تا گرم شود.

درمرحله بعد، پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا رنده شده را باهم ترکیب کرده و مقداری از آن را بر روی هر نان قرار دهید. پس از آن نان ها به صورت مرتب و یکدست در داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب کرده اید رول کرده و در داخل آن بچینید.

درمرحله سوم،درون تابه مقداری روغن بریزید و پس از آن پیاز و سیر را خرد کرده و درون تابه قرار دهید و تفت دهید تا نرم شود. در نهایت نصف لیوان آب ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نمک، فلفل و گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد یکدست شود.

در مرحله اخر، سس را روی نان ترتیلا بریزید و از مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده نیز بر روی آن بریزید. در نهایت ظرف را درون فری که از قبل اماده کرده اید قرار دهید و برای مدتی داخل فر قرار دهید تا انچیلادا شما اماده شده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *