دستور پخت چیکن پارمزان + طرز تهیه

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله می خواهیم غذایی را تحت عنوان چیکن پارمزان برای شما آموزش دهیم . این غذا همانند پاستا و پیتزا غذایی ایتالیایی است اما مانند آن ها شهرت چندان در بین ما ندارد، با این حال امتحان کردن این غذای فوق العاده ارزشمند است. به این نکته توجه داشته باشید که مقدار سسی که شما در این غذا استفاده می کنید کاملا سلیقه ای است.

مواد مورد نیاز برای چیکن پارمزان

رب گوجه فرنگی به میزان ( 2 قاشق غذاخوری )

آرد سوخاری به میزان ( 1 پیمانه )

پیاز به تعداد ( 1 عدد)

پارمزان رنده شده به میزان ( 1 پیمانه )

تخم مرغ به تعداد ( 2 عدد )

سیر به تعداد ( 2 حبه )

کره به میزان ( 2 قاشق غذاخوری )

سینه مرغ به تعداد ( 2 عدد )

ریحان به میزان دلخواه

مراحل آماده سازی چیکن پارمزان

چیکن پارمزان

در مرحله اول، شما باید هر کدام از سینه های مرغ را به دو قسمت نازکتر برش دهید. پس از آن پنیر پارمزان رنده شده، آرد سوخاری،مقداری نمک و فلفل را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها درون کاسه ای شکسته و هم بزنید تا یکدست شوند.

درمرحله بعد، چند قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را درون تخم مرغ بزنید، پس از آن درون مخلوط پارمزان و آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح سینه مرغ به این مواد اغشته شود. سینه های مرغ را درون تابه قرار داده تا سرخ شود و سپس در گوشه ای بگذارید.

در مرحله سوم، کره را درون ماهیتابه قرار دهید. سپس سیر و پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود. در نهایت، مقداری ریحان خرد شده، رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، ، نمک و فلفل به آن بیافزایید و هم بزنید تا سس شما غلیظ شود.

درمرحله اخر، سس را درون ظرف فر قرار داده و مرغ های سوخاری را بر روی آن قرار دهید و یک قاشق از سس درست شده خود روی هر کدام از سینه های مرغ بمالید و به صورت دلخواه یک ورقه پنیر موزارلای تازه قرار دهید.سپس ظرف را در دمای 200 درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید پس از مدتی چیکن پارمزان شما آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *