مواد لازم + طرز تهیه سالاد روسی

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه سالاد روسی را آموزش دهیم که اگر در مهمانی های بزرگ بخواهید غذاهای متنوع درست کنید یا به عنوان میان وعده یا یک غذای سبک در بین وعده های غذایی خود می توانید این غذا را انتخاب کنید. اصلی ترین ماده غذایی به کار رفته در سالاد روسی کالباس است با این حال اگر شما تمایلی به بودن آن در غذای خود ندارید می توانید آن را حذف کنید

مواد لازم جهت پخت سالاد روسی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

خیارشور به تعداد( 5 عدد )

سیب زمینی به تعداد ( 3 عدد )

کالباس به میزان ( 400 گرم )

هویج به تعداد ( 4 عدد متوسط )

نخود فرنگی به میزان ( 1 پیمانه )

تخم مرغ به تعداد ( 4 عدد )

ماست به میزان دلخواه

سس مایونز به میزان دلخواه

نحوه آماده کردن سالاد روسی

تهیه سالاد روسی

در اولین مرحله، سیب زمینی را همراه با کمی نمک بپزید. مراقب باشید سیب زمینی ها به قدری پخته شود که موقع خرد کردن له نشوند یا تغییر شکل ندهند. در قابلمه ای هویج ها را خرد کنید و همراه با سیب زمینی یا جدا ازهم بپزید.

در مرحله بعد، تخم مرغ ها را بپزید و آن ها را پوست کنده و به شکل مکعب در بیاورید. کالباس و خیارشور را به اندازه هم به طور کامل به صورت نگینی خرد کنید برای اینکه سالاد زیباتری داشته باشید تمام مواد را به طور یکسان و یک اندازه خرد کنید. حال نخود فرنگی و سایر موادی که خرد کرده اید را در ظرف سرو مورد نظرتان بریزید.

در مرحله سوم، سس و ماست را باهم ترکیب کنید وهمراه با نمک و ادویه هایی که خودتان دوست دارید درون سالاد بریزید خوب مواد را بهم بزنید تا سس کاملا با سالاد ترکیب شوند سالاد روسی را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و طعم مواد سالاد با هم ترکیب شود. سپس سالاد را نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *