نحوه پخت آکاراجه برزیلی + طرز تهیه
با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، غذایی که در این مقاله می خواهیم با هم آموزش ببینیم آکاراجه نام دارد . این غذا در کشور برزیل بسیار شهرت دارد . این غذا بسیار خوش طعم و لذیذ و البته کمی نیازمند حوصله است پس اگر به یک غذای تند و خوشمزه علاقه دارید با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه آکاراجه (برزیل)
فلفل تند کوچک به تعداد ( 1 عدد )
پودر فلفل پاپریکا به میزان ( 1 قاشق چایخوری )
سیر به میزان ( 1 حبه )
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
لوبیا چشم بلبلی پخته شده به میزان ( 1 و 2/1 لیوان )
روغن زیتون به میزان ( 2 قاشق )
آرد به میزان ( 2 قاشق )
میگو ریز به میزان ( 500 گرم )
پیاز متوسط به تعداد ( 2 عدد )
دستور پخت آکاراجه ( برزیلی )
در اولین مرحله، برای پر کردن مواد داخل این غذای خوشمزه پیازها را به صورت ورقه های نازک برش داده و در تابه ای که دارای روغن زیتون است بریزید تا سرخ شوند . کمی فلفل پابریکا و نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا قهوه ای رنگ یا طلایی رنگ شوند .
در مرحله بعد ، میگو ها را به تابه اضافه کنید و انقدر تفت دهید تا میگو ها صورتی رنگ و ترد شوند . بعد از آن میگوها را از روی تابه بردارید و به هراندازه که دوست دارید به آنها نمک و فلفل بریزید . در مرحله سوم ، لوبیا چشم بلبلی را به مخلوط کن اضافه کنید . بعد از آن سیر و پیاز را خرد کرده و درون مخلوط کن بریزید . دانه ها ودم فلفل تند را نیز بگیرید و آن را نیز داخل مخلوط کن بریزید ، مواد را خوب باهم مخلوط کنید .
در مرحله بعد ، ارد را تا زمانی اضافه کنید که خمیر شما فرم بگیرد . پس از آن خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و با دستان خود به شکل بیضی در بیاورید . در اخرین مرحله ، یک قابلمه کوچک تهیه کنید و درون آن روغن سرخ کردنی بریزید . خمیر ها را درون قابلمه ریخته و حرارات دهید تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند.
پس از آن خمیر را روی یک حوله کاغذی پهن کنید تا روغن آن گرفته شود . در نهایت از موادی که داخل مخلوط کن ریخته بودید بر روی خمیر بریزید . آکاراجه برزیلی شما حاضر است ، نوش جان کنید .