نحوه پخت بورک گوشت و قارچ

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک، در این مقاله با غذایی تحت عنوان بورک در خدمت شما هستیم ، این غذا شهرت فراوانی در کشور ترکیه دارد .ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای ترکی ، خمیر یوفکا یا همان فیلو است . شما می توانید این بورک را برای وعده های مختلف غذایی خود درست کرده و میل کنید ، تنها تفاوت آن در مواد دیگر تشکیل دهنده آن است . با توجه به آن که شما برای وعده غذایی صبح خود بخواهید بورک را میل کنید از می توانید بورک پنیر و سبزیجات را تهیه کنید . و اگر بخواهید برای وعده غذایی ناهار یا شام این غذا را تهیه کنید باید از بورک گوشت و مرغ استفاده کنید .

بورک ترکی غذایی محبوب و ساده به عنوان یک وعده غذایی است و این غذا به صورت فینگر فود بوده و شما می توانید آن را در مهمانی های خود سرو کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید . شما می توانید با موادی که دوست دارید خمیر یوفکا خود را پر کرده و داخل فر یا روغن سرخ کرده قرار دهید . بورک گوشت چرخ کرده را می توان با پنیرهای مختلفی که خودتان دوست دارید تهیه کنید ، استفاده از پنیر طعم و مزه دلپذیر تری به غذای ما می دهد . برای تهیه بورک گوشت با ما همراه باشید .

مواد لازم برای غذای بورک گوشت

قارچ به تعداد ( 5 عدد)

فلفل دلمه ای کوچک به تعداد ( 1 عدد)

سیب زمینی متوسط به تعداد( 1 عدد)

گوشت چرخ کرده به میزان ( 150 گرم)

جعفری تازه خرد شده به میزان دلخواه

سیر (دلخواه) 1 حبه

پیاز متوسط به تعداد ( 1 عدد)

زرده تخم مرغ به تعداد ( 1 عدد )

رب گوجه فرنگی به میزان ( 2 قاشق غذاخوری)

سفیده تخم مرغ به تعداد ( 1 عدد )

خمیر یوفکا به میزان دلخواه

کره نرم شده(یا روغن مایع) به میزان ( 1 قاشق غذاخوری )

پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا(دلخواه) به مقدار دلخواه

زعفران دم کرده به میزان دلخواه

زردچوبه مقدار دلخواه

پودر آویشن به مقدار دلخواه

فلفل به مقدار دلخواه

نمک به مقدار دلخواه

ماست شیرین به میزان ( 1 قاشق غذاخوری )

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

در اولین مرحله ، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در داخل ظرف قرار دهید . شما می توانید به صورت دلخواه از سیر استفاده کنید ، سیر را رنده کرده یا ریز کنید و درون ظرف قرار دهید . حال یک تابه برداشته و درون آن روغن ریخته و پیاز را سرخ کنید . بعد از آن نوبت به سیر می رسد ، سیر را درون تابه ریخته و شروع به سرخ کردن کنید . پس از انکه مخلوط پیاز و سیر شما کمی تفت داده شد ، گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید تا گوشت شما طعم پیاز و سیر گرفته و مزه خامی آن از بین برود . به گوشت چرخ کرده کمی فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و در تابه را ببندید تا گوشت شما به خوبی پخته شود .

بورک گوشت

در مرحله بعدی سیب زمینی را به صورت بخار یا آب پز بپزید . پس از آنکه سیب زمینی شما پخته و خنک شد آن را به صورت مکعبی و ریز خرد کنید . قارچ ها را نیز به صورت ریز خرد کرده و درون تابه ای جداگانه شروع به تفت دادن کنید . شما می توانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ هایتان از چند قطره آب لیمو استفاده نمایید . بعد از آن نوبت به فلفل دلمه ای می رسد آن را هم به همین منوال خرد کنید .

در مرحله سوم ، وقتی گوشت به خوبی پخته شد سیب زمینی ، قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید . پس از آن نمک و اویشن و فلفل را اضافه کرده و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . در واپسین دقایق رب گوجه فرنگی را به مواد خود اضافه کنید . پس از آن تفت داده و سرخ کنید تا هم مواد گوشتی شما مزه رب بگیرد وهم رب شما رنگ خامی خود را از دست دهد . در اخر به مواد خود جعفری اضافه کرده و به میزان دو الی سه دقیقه شروع به تفت دادن کنید پس از آن زیر شعله را خاموش کنید .

در مرحله بعدی ماست ، سفیده تخم مرغ ، کره یا روغن را با هم مخلوط کنید . خمیر یوفکا را که از قبل اماده کرده و درون فریزر قرار داده اید را برداشته و صاف کنید . با یک برس یا قلمو اغشته به مخلوط تخم مرغ ، ماست و کره یا روغن روی خمیر کشیده تا شکنندگی آن از بین برود .

برای مقاوم تر شدن خمیر یوفکا باید یک لایه دیگر روی آن لایه ای که اماده کرده بودید گذاشته و آن لایه روی را هم اغشته به مواد مخلوط شده کنید . پس از آن مواد گوشتی را که از قبل زیر تابه را خاموش کرده اید برداشته و در وسط خمیر بریزید، حال در صورت تمایل روی مواد مخلوط گوشت خود پنیر اضافه کنید . پس از آن خمیر یوفکا خود را به صورت رول بپیچید و در صورت نیاز کمی از مواد مخلوط سفیده تخم مرغ به رول خمیر خود بزنید تا چسبناکی شده و مواد از درون خمیر نریزد .

در مرحله اخر در ظرفی مناسب زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را باهم مخلوط کنید. بر روی بورک های اماده شده با یک قلمو اغشته به زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ بکشید . در صورت تمایل و علاقه کمی کنجد روی بورک های خود بریزید. برای تهیه کردن بورک گوشت در فر در کف سینی کاغذ های روغنی قرار داده و با فاصله درون فر بچینید . برای اماده کردن بورک می توانید سینی را درون فر قرار بدهید به مدت 30 دقیقه در درجه 180 قرار دهید. شما می توانید برای خوش فرم شدن و طلایی شدن بورک ها 5 دقیقه اخر را حالت گریل قرار دهید . بورک گوشت شما اماده است شما می توانید در کنار آن از مواد تزیینی برای تزیین بورک خود استفاده کنید . با سپاس فراوان از همراهی شما عزیزان .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *