طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک در این مقاله می خواهیم شما را به کشور همسایه که به خوردن غذای تند شهرت دارند ببریم . شاید با این جمله متوجه شده باشین که کدام کشور، غذای امروز ما که طعم دلچسب و خوبی هم دارد از غذاهای معروف کشور هند است این غذا نحوه پخت آسانی دارد و اصلی ترین مواد آن گل کلم و سیب زمینی می باشد ، که در کنار ادویه های متنوع و تند طعم دلپذیری به غذا می دهد، با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی 650 گرم

روغن سرخ‌کردنی 3 قاشق غذاخوری

نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری

گل کلم 4 پیمانه

فلفل هالاپینو خرد شده 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

نخودفرنگی 1/2 پیمانه (دلخواه)

زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری

جعفری تازه خرد شده 1/4 پیمانه

آب 2 قاشق غذاخوری

نحوه اماده کردن خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

در ابتدا باید سیب زمینی را به صورت مکعب های 1 سانتی برش دهید ، این کار را تا زمانی انجام دهید که میزان 3 پیمانه حداقل مکعب های سیب زمینی داشته باشید. در مرحله بعد یک ماهیتابه بزرگ نچسب بردارید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.

طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

حال به میزان دو قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و زنجبیل خود را که از قبل اماده و خرد کرده اید درون آن بریزید به مدت چند دقیقه حرارت دهید تا بوی زنجبیل را احساس کنید . بعد از آن سیب زمینی خود را به تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه شروع به تفت دادن کنید تا سیب زمینی های شما نرم شوند .

در مرحله سوم ، دسته گل کلم خود را تکه تکه کرده و همراه با نمک و 1 قاشق روغن درون تابه بریزید . به مدت چند دقیقه شروع به هم زدن کنید ، پس از آن فلفل خرد شده ، زیره و زرچوبه را به مواد دیگر بیافزایید  و درنهایت روی مواد خود آب ریخته وشعله را کم کنید .

گل کلم به همراه پیاز جعفری

در مرحله اخر ، سیب زمینی وگل کلم خود را به مدت چند دقیقه در داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند . اگر علاقه ای به نخود فرنگی دارید آن را به مواد دیگر افزوده و به مدت 1 الی 2 دقیقه شروع به تفت دادن کنید  در اخر می توانید جعفری خرد شده خود را به غذا اضافه کنید . خسته نباشید ، غذای شما حاضر است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *