طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی آس کوک در این مقاله می خواهیم شما را به اروپا ببریم با یک غذای ترد و خوشمزه به نام پیروگی گوشت و قارچ ، بعضی از پیروگی ها هستند که از مواد شیرین تشکیل شده اند و همانند پیراشکی می مانند ، اما این پیروگی که ما برای اموزش در این مقاله آورده ایم از موادی نظیر گوشت و قارچ تهیه می شود که برای یک وعده غذایی دلچسب و لذیذ مناسب است . با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای پیروگی گوشت و قارچ

پیاز کوچک به تعداد( 1 عدد)

جعفری خرد شده به میزان ( 4/1 پیمانه)

قارچ به میزان( 130 گرم)

گوشت راسته گاو به میزان ( 230 گرم)

ماست چکیده به میزان ( 1 پیمانه)

مواد مورد نیاز برای خمیر پیروگی

تخم مرغ به تعداد( 1 عدد)

آرد به میزان ( 3 پیمانه)

کره به میزان ( 4/1 پیمانه)

ماست چکیده به میزان ( 2/1 پیمانه)

نحوه اماده کردن پیروگی گوشت و قارچ


در اولین مرحله باید گوشت را بر روی یک تخته به قطعات کوچک تقسیم کنیم و نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز روی آن بریزیم ، بعد از آن درون ماهیتابه ای روغن ریخته و بر روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم ، سپس گوشت را درون تابه ریخته و به مدت 5 الی 10 دقیقه تفت می دهیم . پس از آن گوشت را از درون تابه خارج می کنیم .

در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در درون تابه قرار می دهیم و شروع به هم زدن پیاز می کنیم تا مدت زمان 10 دقیقه این کار را ادامه می دهیم تا پیاز ما رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد . بعد از آن قارچ را به پیاز می افزاییم و قارچ را هم به مدت 5 الی 10 دقیقه تفت می دهیم و دائم هم میزنیم تا مواد ما به کف تابه چسبیده نشود .

در مرحله سوم گوشت را به مواد دیگر درون تابه اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم ، بعد از آن تابه را از روی گاز برداشته و روی مواد جعفری می ریزیم ، شروع به هم زدن می کنیم . حال مواد میانی را درون ظرفی می ریزیم و به آن ماست چکیده اضافه کرده و مخلوط می کنیم . لازم به ذکر است که 1 ساعت قبل از استفاده ظرف خود را درون یخچال بگذارید .

در مرحله بعد برای تهیه خمیر ، ارد را درون کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست چکیده کره نرم شده و تخم مرغ را در کاسه ای دیگر ریخته و باهم هم میزنیم . مایعی که بدست اورده ایم را روی ارد ریخته و شروع به هم زدن می کنیم . تا جایی هم زدن را ادامه می دهیم تا ارد انقدر سفت شود که دیگر امکان هم زدن وجود نداشته باشد. اگر احساس چسبندگی بر روی خمیر احساس کردید ، مقداری ارد اضافه کرده تا ارد به راحتی شکل بگیرد. اجازه دهید خمیر حداقل به مدت نیم ساعت بماند .

مخلوط گوشت

در مرحله پنجم برای سرهم کردن پیروگی ، روی سطح کارتان حسابی ارد بریزید پس از آن خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید . پس از آن خمیر را به صورت دایره‌هایی به قطر حدود 5 سانت برش بزنید. شما می توانید برای ایجاد این دایره ها از کاترکوکی یا لیوان استفاده کنید .

در مرحله بعد 4/1 پیمانه از مخلوط گوشت خود را روی خمیر قرار داده و خمیر خود را دور مواد بپیچید . برای به هم چسباندن لبه ها باهم خمیر را کمی با آب خیس کنید و برای اتمام کار به لبه ها با چنگال فشار بیاورید .
در نهایت پیروگی ها را به مدت 5 دقیقه آبپز کنید ، سپس در تابه با قرار دادن کمی کره در آن دو طرف آن ها را سرخ کرده تا قهوه ای رنگ شود . بیروگی شما اماده است می توانید آن را با ماست یا سس گوجه فرنگی تزیین کنید . با سپاس از همراهی شما

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *